(050) 549 00 05

Zwemles Groningen | Meld nu uw kind aan voor zwemles

Zwemles Groningen | Meld nu uw kind aan voor zwemles

Zwemles Groningen | Meld nu uw kind aan voor zwemles

Zwemles Groningen? Lees dan verder.

Aqua Groningen

Bij onze zwemschool bieden wij een compleet programma voor het behalen van het zwem-ABC. We zijn aangesloten bij de erkende Nationale Raad Zwemveiligheid, waardoor je kind bij ons op de juiste plek is voor Zwemles ABC, ongeacht zijn of haar leeftijd of niveau. We verzorgen zwemlessen gedurende het hele jaar, met een vakantierooster tijdens de zomerperiode. Kortom, voor hoogwaardige zwemlessen moet je bij onze zwemschool zijn!

Zwemles Groningen | Meld nu uw kind aan voor zwemles

Professionele instructeurs

Bij onze zwemschool wordt het complete zwemles ABC programma verzorgd door ervaren, gediplomeerde en deskundige instructeurs. Wij zorgen ervoor dat je kind op een veilige en effectieve manier de vaardigheden van het zwem-ABC leert. Ons leerlingvolgsysteem biedt jou als ouder de mogelijkheid om de vorderingen van je kind te bekijken, lessen af te melden en in te halen. Met behulp van grappige smileys wordt duidelijk weergegeven hoe ver je kind gevorderd is. Daarnaast zijn alle verzonden mededelingen en nieuwsbrieven terug te vinden op zijn of haar persoonlijke pagina.

Naast de persoonlijke pagina heeft onze zwemschool ook de FunSite ontwikkeld. Dit is een website waar kinderen hun eigen vorderingen van de zwemles ABC kunnen bekijken door in te loggen met hun naam en een geheime code. Ze kunnen er ook spelletjes spelen en kleurplaten inkleuren. Gewoon voor de fun!

NATIONALE NORM ZWEMVEILIGHEID

De Nationale Zwemdiploma's, waaronder het Zwem-ABC, de Zwemcertificaten en de Zwemvaardigheidsdiploma's, worden landelijk uitgegeven door de Nationale Raad Zwemveiligheid. Het Zwem-ABC vormt de basis van goed zwemonderwijs.

Door het behalen van het complete Zwem-ABC voldoet je kind aan de Nationale Norm Zwemveiligheid. Het is echter belangrijk om te blijven zwemmen om zwemveilig te blijven. Na het behalen van het Zwem-ABC kan je kind bijvoorbeeld lid worden van een zwemvereniging en deelnemen aan de Zwemvaardigheidsdiploma's.

Zwemles in Groningen

Zwemles Groningen | Kortom, onze zwemschool is een uitstekende keuze voor zwemles ABC in Groningen. Met onze ervaren instructeurs, persoonlijke aanpak en aandacht voor de individuele behoeften, bieden wij hoogwaardige zwemlessen die voldoen aan de Nationale Norm Zwemveiligheid. Neem contact met ons op voor meer informatie en om je kind aan te melden voor zwemles.