(050) 549 00 05

Puppyzwemmen

Puppyzwemmen

Basis van het leren zwemmen

Vooral in ons land met al dat water is het goed om te leren zwemmen en je kind snel bekend te maken met water. Om watervrees te voorkomen kunnen kinderen vanaf 1 jaar bij Zwemschool Aqua Groningen terecht voor puppyzwemmen, het vervolg op babyzwemmen. Het puppyzwemmen sluit aan bij het later te behalen ABC-zwemdiploma. En dat allemaal binnen zwemschool Aqua Groningen.

Puppyzwemmen is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 1 jaar tot 4 jaar. In het begin wordt er aandacht besteed aan het watervrij maken van kinderen. Dit is een hele belangrijke periode. Hierin wordt de basis gelegd voor het leren zwemmen. Kinderen leren te bewegen in het water, spetteren, te water gaan en eruit klimmen, onder water kijken en zoeken. Deze onderdelen zorgen ervoor dat de kinderen het water leren kennen en zich er prettig in gaan voelen. Samen met je kindje lekker bewegen in het water.

Veel oefeningen worden in spelvorm aangeboden, omdat dit een goede manier is om iets aan te leren bij kinderen. Na deze periode van watervrij maken is het tijd voor de volgende stap: de zwemslagen.
Zwemschool Aqua Groningen biedt uitstekende faciliteiten voor puppyzwemmen. De temperatuur van het water voorkomt dat uw kind het niet koud krijgt en het water zorgt niet voor een geïrriteerde huid en ogen. De lessen worden gegeven door bekwame instructeurs.

Ook buiten het zwembad zijn er allerlei faciliteiten, zodat u en uw kind zich thuis voelen.
Elke week fijn naar het zwembad en veel plezier maken. Goed oefenen, eerst voor Puppy 1, dan voor Puppy 2 en daarna voor Puppy 3. Voor elk certificaat moet worden voldaan aan een aantal vaardigheden die de ouder samen met het kind moet kunnen laten zien. Zodra alles lukt, komt het ook zwart op wit te staan. Jouw kleintje krijgt een puppycertificaat.

Woensdag of vrijdagochtend. € 45,00 per maand

Puppyzwemmen