(050) 549 00 05

Babyzwemmen vanaf 3 maanden, gratis proefles!

Babyzwemmen vanaf 3 maanden, gratis proefles!

Kennis met water

Jong geleerd, oud gedaan. Wie op jonge leeftijd vertrouwd raakt met water, heeft daar de rest van zijn leven profijt van. Zeker in Nederland, met al dat water, is zwemmen haast onontbeerlijk. Babyzwemmen bij Zwemschool Aqua Groningen biedt de allerjongsten niet alleen plezier, maar helpt ze ook om alvast kennis te maken met wat het is om te zwemmen.

Babyzwemmen kan bij Zwemschool Aqua Groningen op zeer jonge leeftijd. Uw kind mag starten vanaf 12 weken en kan blijven zwemmen tot de leeftijd van 1 jaar. Uw kind stroomt dan door naar onze puppygroepen. U gaat samen met uw baby het water in en van de instructeurs leert u hoe dat op een veilige manier kan. Babyzwemmen is een goede start om uw kind op latere leeftijd te leren zwemmen. Samen met papa of mama op weg naar zwemveiligheid!

Babyzwemmen met spelletjes en liedjes maakt jouw kindje voor het eerst kennis met het grote water: heerlijk vrij bewegen, lekker spetteren en spatteren, zwieren en drijven, eerst voorzichtig een paar druppeltjes over het hoofdje en daarna tegelijk met mama kopje onder. Babyzwemmen is een intense zwemactiviteit die je samen met je kindje doet. Door het voortdurende contact dat je met je kindje houdt, ontstaat een nog hechtere band.

Op speelse wijze leert je kindje zo de mogelijkheden en onmogelijkheden van water kennen; het vrije bewegen bevordert de ontwikkeling van de spiertjes en in een later stadium de coördinatie van armen en benen. De indrukken die je baby tijdens het babyzwemmen op doet zijn nieuw, intens en fun en doe je samen met je kindje. Het is mooi om te zien hoe zelfs kleine baby's reageren op water... Water is tenslotte het leukste speelgoed dat er bestaat. Je baby draagt tijdens het babyzwemmen geen luier in het water maar een speciaal daarvoor bestemde zwemluier met een zwembroekje. Ook gaan we met deze kinderen 1x per jaar diplomazwemmen.

Woensdag of vrijdagochtend, € 45,00 per maand

Babyzwemmen vanaf 3 maanden, gratis proefles!