(050) 549 00 05

Vrijzwemmen

Vrijzwemmen

even lekker ontspannen

De mogelijkheid bestaat bij Aqua Groningen om in kleine groepjes te kunnen vrijzwemmen. Je spreekt een vaste tijd in de week af waar je dan iedere week een half uur kunt vrijzwemmen. De groepsgrootte bestaat uit maar 8 personen per half uur. Gewoon lekker 30 minuten zwemmen in heerlijk warm water van 32 graden. Ervaar dat vrijzwemmen niet alleen inspanning is, maar ook ontspanning. Je bepaalt zelf je eigen tempo.

De watertemperatuur is altijd 32 graden en is hierdoor heerlijk ontspannend. Door het kleine aantal personen kun je heerlijk baantjes zwemmen zonder dat het te druk wordt. Samen met je vriendin of buurvrouw even lekker ontspannen.

Mocht je een keer niet kunnen zwemmen dan bieden wij je de mogelijkheid om deze les op een andere dag in te halen. In overleg kun je dan op een ander tijdstip zwemmen. De gemiste les komt dus niet te vervallen maar kun je op een andere dag inhalen. Na afloop van het vrijzwemmen kun je in onze sfeervolle kantine genieten van een heerlijk kopje koffie of een kopje thee. Samen met andere zwemmers even heerlijk ontspannen en ook werken aan je conditie.

Dinsdag, woensdag, donderdag en/of vrijdag, € 37,50 per maand

Vrijzwemmen