(050) 549 00 05

Aquafit

Aquafit

Iedereen actief en sportief

Aquafit is een sportieve manier van bewegen in het water. Deze activiteit is geschikt voor jong en oud. Iedere deelnemer kan op zijn eigen niveau deelnemen aan deze plezierige manier van bewegen in het water. Met name de combinatie van oefeningen in het warme water en ook de ontspanning van het warme water spreekt iedere deelnemer ontzettend aan.

Alle oefeningen worden op muziek gedaan. Door gebruik te maken van de verschillende materialen is Aquafit iedere week weer een uitdaging om lekker aan je conditie te werken en ook om lekker te ontspannen.

We gebruiken o.a: flexibeams, wetbelts, aquahalters. Lijkt het je leuk om mee te doen? Neem contact op met onze administratie voor de beschikbaarheid. Het is leuk om deze activiteit samen met een vriendin te gaan doen.

Na afloop van de training kun je nog even een kopje koffie of thee drinken in onze sfeervolle kantine. Deze activiteit doen we op de woensdagavond. Als je een keer niet kan komen sporten dan is er de mogelijkheid om de les in overleg in te halen.

Woensdag 19.15 - 20.00 uur, 20.00 - 20.45 uur of 20.45 - 21.30 uur, € 45,00 per maand

Aquafit