(050) 549 00 05

De beste optie voor Zwemles ABC in Groningen

De beste optie voor Zwemles ABC in Groningen

De beste optie voor Zwemles ABC in Groningen

Als je op zoek bent naar zwemles ABC in Groningen, dan is zwemschool Aqua Groningen de perfecte keuze.

Compleet programma

Deze zwemschool biedt een compleet programma voor het behalen van het zwem-ABC en is aangesloten bij de erkende Nationale Raad Zwemveiligheid. Ongeacht je leeftijd of niveau, bij zwemschool Aqua Groningen ben je aan het juiste adres voor Zwemles ABC. Ze bieden zwemlessen gedurende het hele jaar, waarbij tijdens de zomerperiode een vakantierooster wordt gehanteerd. Kortom, voor hoogwaardige zwemlessen moet je bij zwemschool Aqua Groningen zijn!

De beste optie voor Zwemles ABC in Groningen

Professionals

Bij zwemschool Aqua Groningen wordt het complete zwemles ABC programma verzorgd door ervaren, gediplomeerde en deskundige instructeurs. Deze professionals zorgen ervoor dat je op een veilige en effectieve manier de vaardigheden van het zwem-ABC leert.

Het leerlingvolgsysteem van de zwemschool biedt zowel leerlingen als ouders de mogelijkheid om de vorderingen te bekijken, lessen af te melden en in te halen. Met behulp van grappige smileys wordt duidelijk weergegeven hoe ver een leerling gevorderd is. Daarnaast zijn alle verzonden mededelingen en nieuwsbrieven terug te vinden op de persoonlijke pagina.

Funsite

Naast de persoonlijke pagina heeft zwemschool Aqua Groningen ook de FunSite ontwikkeld. Dit is een website waar kinderen hun eigen vorderingen van de zwemles ABC kunnen bekijken door in te loggen met hun naam en een geheime code. Ze kunnen er ook spelletjes spelen en kleurplaten inkleuren. Gewoon voor de fun!

Zwemdiploma's

Het Zwemdiploma A is de eerste stap en omvat de vaardigheden voor het zwemmen in een zwembad zonder attracties. Het Zwemdiploma B bouwt voort op diploma A en omvat de vaardigheden voor het zwemmen in een zwembad met attracties, zoals glijbanen en golven. Het Zwemdiploma C, dat tevens voldoet aan de Nationale Norm Zwemveiligheid, omvat de vaardigheden voor het zwemmen in een zwembad met attracties en in open water zonder sterke stroming of grote golven.

Elk diploma heeft specifieke eisen die moeten worden behaald. Bijvoorbeeld, voor het behalen van diploma A moeten de kandidaten een proef survival, onderwateroriëntatie, conditiezwemmen, zwemslagen (zoals rugcrawl en borstcrawl) beheersen en kunnen toepassen, en verschillende vaardigheden zoals in het water springen en naar de bodem gaan uitvoeren.

Voor het behalen van diploma B worden de vaardigheden uit diploma A uitgebreid met onder andere het duiken van de startblokken, zwemmen door een gat in een drijvend voorwerp en een koprol voorover in het water maken. Daarnaast worden er ook specifieke eisen gesteld aan de zwemslagen en het uithoudingsvermogen.

Het Zwemdiploma C richt zich op het zwemmen in een zwembad met attracties en in open water zonder sterke stroming of grote golven. Voor dit diploma worden de vaardigheden uit diploma A en B verder uitgebreid, zoals het zwemmen met kleding aan, het uitvoeren van een HELP-houding en het zwemmen van lange afstanden.

zwemles ABC

Persoonlijke benadering

Bij zwemschool Aqua Groningen wordt er gestreefd naar een persoonlijke benadering en aandacht voor de individuele behoeften van de leerlingen tijdens zwemles ABC. De zwemlessen worden gegeven in kleine groepen, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke begeleiding en feedback. Dit zorgt voor een veilige en vertrouwde omgeving waarin kinderen op hun eigen tempo kunnen leren zwemmen.

Daarnaast biedt zwemschool Aqua Groningen ook andere zwemactiviteiten aan, zoals snorkelen, survivalzwemmen en zwemvaardigheidstrainingen. Deze activiteiten dragen bij aan de verdere ontwikkeling van zwemvaardigheden en zwemveiligheid.

Kortom, zwemschool Aqua Groningen is een uitstekende keuze voor zwemles ABC in Groningen. Met ervaren instructeurs, een persoonlijke aanpak en aandacht voor individuele behoeften, biedt de zwemschool hoogwaardige zwemlessen die voldoen aan de Nationale Norm Zwemveiligheid. Neem contact op met zwemschool Aqua Groningen voor meer informatie en om je aan te melden voor zwemles.

Aanmelden