(050) 549 00 05

Vrijzwemmen bij Aqua Groningen in Lewenborg

Vrijzwemmen bij Aqua Groningen in Lewenborg

Heerlijk zwemmen en ontspannen

Bij Aqua Groningen heb je de mogelijkheid om met kleine groepjes vrij te zwemmen. Je kunt een vaste tijd per week afspreken, waarbij je gedurende een half uur kunt genieten van vrijzwemmen.

De groepsgrootte is beperkt tot slechts 8 personen per half uur. Neem gewoon lekker de tijd om 30 minuten te zwemmen in het aangename, warme water van 32 graden. Ontdek dat vrij zwemmen niet alleen inspannend is, maar ook ontspannend. Je bepaalt zelf het tempo dat bij jou past.

Aanmelden

Aangename temperatuur

Het water is altijd op een aangename temperatuur van 32 graden, wat voor een heerlijk ontspannen gevoel zorgt. Door het beperkte aantal mensen kun je rustig baantjes zwemmen zonder dat het te druk wordt. Je kunt samen met een vriendin of buurvrouw genieten van een ontspannen tijd.

Als je een keer niet kunt zwemmen, bieden we je de mogelijkheid om deze sessie op een andere dag in te halen. In overleg kun je dan op een ander moment zwemmen. Je hoeft de gemiste sessie dus niet te missen, maar kunt deze op een andere dag inhalen. Na het vrijzwemmen kun je in onze gezellige kantine genieten van een heerlijke kop koffie of thee. Samen met andere zwemmers kun je ontspannen en tegelijkertijd werken aan je conditie.

Beschikbaar op dinsdag, woensdag, donderdag en/of vrijdag voor € 37,50 per maand.