(050) 549 00 05

Vakantierooster 2022

Evenals voorgaande jaren werken wij in de zomervakantie weer volgens ons vakantierooster. Alle zwemlessen gaan in de zomerperiode gewoon door, alleen niet op de reguliere tijden.

Omdat wij rekening houden met eventuele vakanties en afwezigheid van u of van uw kind(eren), worden alle lessen van tevoren door u gereserveerd op dagen en tijden wanneer het u schikt. Voor het plannen van alle lessen dient u gebruik te maken van het leerlingvolgsysteem. Ga vervolgens naar "lessen" en dan "rooster".

Vanaf 27 juni is het mogelijk om een gedeelte van de vakantielessen in te roosteren. Om tot een eerlijke verdeling van alle beschikbare lestijden te komen, is het niet mogelijk om alle lessen in 1 keer te reserveren, maar is reservering mogelijk volgens het onderstaande schema:

PeriodeFase 1Fase 2, Diploma ABC
27 juni t/m 3 juliTotaal 4 lessen reserverenTotaal 4 lessen reserveren
4 juli t/m 10 juliTotaal alle lessen reserverenTotaal 8 lessen reserveren
11 juli t/m 15 juli Totaal alle lessen reserveren


De door u definitief gereserveerde zwemlessen kunnen tot maximaal 24 uur voor de "echte" zwemles worden geannuleerd en ergens anders worden gereserveerd. Niet gezwommen lessen kunnen helaas niet worden ingehaald of op een andere manier worden verrekend.

Achter de schermen kunnen wij zien welke groepen in een bepaalde periode vol raken. Wij openen (zolang het lukt) nog nieuwe lesgroepen, dus blijf het systeem volgen!

Voor de gevorderde groepen is het erg handig om 2 lessen achter elkaar te plannen. Wanneer u deze "blokuren" gaat reserveren hoeft u tijdens deze periode slechts 6 keer naar ons toe te komen in plaats van 12 keer.

Omdat wij inspelen op de vraag naar lesgroepen en de drukte in een bepaalde periode worden er regelmatig nieuwe groepen geopend. Blijf vooral kijken naar de mogelijkheid om een les te wijzigen en ergens anders weer te plaatsen. Binnen 24 uur is het niet mogelijk om te wijzigen en zal de les bij afwezigheid vervallen.

In de zomerperiode zijn wij op zaterdag gesloten. Het is niet mogelijk om opgebouwde inhaallessen (reguliere rooster) in het zomerrooster te plannen. Niet ingeplande zomerlessen kunnen niet in het reguliere rooster worden ingehaald. Deze lessen komen na de zomer te vervallen.

Voor vragen over de zomerperiode kunt u ons altijd bereiken. Wij wensen iedereen een prettige en vooral sportieve vakantie met heel veel zwemplezier.

Het vakantierooster is per 27-06-2022 beschikbaar in het leerlingvolgsysteem!

Vakantierooster 2022

Uitleg 1

Lees verder
Vakantierooster 2022

Uitleg 2

Lees verder
Vakantierooster 2022

Uitleg 3

Lees verder
Vakantierooster 2017