(050) 549 00 05

Vakantierooster 2019

Evenals voorgaande jaren werken wij in de zomervakantie weer volgens ons vakantierooster 2019. Alle zwemlessen gaan in de zomerperiode gewoon door, alleen niet op de reguliere tijden. 

Omdat wij rekening houden met eventuele vakanties en afwezigheid van u of van uw kind(eren), worden alle lessen van tevoren door u gereserveerd op dagen en tijden wanneer het u schikt. Voor het plannen van alle lessen kunt u gebruik maken van uw persoonlijke pagina waarbij u kunt inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Ga vervolgens naar "Lessen" en dan "Vakantierooster”. 

Vanaf 17 juni is het mogelijk om een gedeelte van alle in te roosteren lessen definitief in het vakantierooster vast te leggen. Om tot een eerlijke verdeling van alle beschikbare lestijden te komen, is het niet mogelijk om alle lessen in 1 keer te reserveren, maar is reservering mogelijk volgens het onderstaande schema:

PeriodeFase 1Fase 2, Diploma ABC
17 juni t/m 23 juniTotaal 4 lessen reserverenTotaal 4 lessen reserveren
24 juni t/m 30 juniTotaal alle lessen reserverenTotaal 8 lessen reserveren
1 juli t/m 7 juli Totaal alle lessen reserveren
8 juli t/m 12 juli Eventuele aanpassingen Aqua Groningen

 

Leerlingen die op zaterdag zwemmen hebben recht op totaal 7 of 13 lessen omdat er 7 zaterdagen in deze periode van 6 vakantieweken vallen. 

De door u definitief gereserveerde zwemlessen kunnen tot maximaal 24 uur voor de "echte" zwemles worden geannuleerd en ergens anders worden gereserveerd. Niet gezwommen lessen kunnen helaas niet worden ingehaald of op een andere manier worden verrekend.

Achter de schermen kunnen wij zien welke groepen in een bepaalde periode vol raken. Wij openen (zolang het lukt) nog nieuwe lesgroepen, dus blijf het systeem volgen! 

Het is erg handig voor de kinderen om 2 lessen achter elkaar te plannen. Wanneer u deze "blokuren" gaat reserveren dan hoeft u tijdens deze periode slechts 6 of 7 keer naar ons toe te komen in plaats van 12 of 13 keer.

Omdat wij inspelen op de vraag naar lesgroepen en de drukte in een bepaalde periode worden er regelmatig nieuwe groepen geopend. Blijf vooral kijken naar de mogelijkheid om een les te wijzigen en ergens anders weer te plaatsen. Binnen 24 uur is het niet mogelijk om te wijzigen en zal de les bij afwezigheid vervallen.

Het kan voorkomen dat een leerling tijdens de reserveringsperiode van lesgroep wisselt (t/m 12-07-2019). Zodra de lestijden van de nieuwe groep met de ouder zijn afgesproken dan worden de reeds gereserveerde lessen in de "oude lesgroep" automatisch uit het systeem verwijderd. De lessen moeten dan opnieuw ingeroosterd worden in het systeem. Tijdens de vakantieperiode worden er geen kinderen doorgeschoven naar andere groepen. Dit heeft te maken met ons reguliere rooster en de vakantieplanning.

Er wordt geen les gegeven op zaterdag (13, 20 en 27 juli en 3, 10, 17 en 24 augustus). Deze zaterdagen houden wij op reserve om eventueel nog nieuwe lesgroepen te starten. Het is niet mogelijk om opgebouwde inhaallessen (het reguliere rooster) in het zomerrooster te plannen. Niet ingeplande zomerlessen kunnen niet in het reguliere rooster worden ingehaald. Deze lessen komen na de zomer te vervallen.

Voor vragen over de zomerperiode en de reserveringen kunt u ons altijd bereiken. Wij wensen iedereen een prettige en vooral sportieve vakantie met heel veel zwemplezier.

Het vakantierooster is per 17-06-2019 beschikbaar via de persoonlijke pagina! 

Vakantierooster 2019

Uitleg 1

Lees verder
Vakantierooster 2019

Uitleg 2

Lees verder
Vakantierooster 2019

Uitleg 3

Lees verder
Vakantierooster 2017