(050) 549 00 05

Zwemles in de zomervakantie

Zwemles in de zomervakantie

Tijdens de zomervakantie gaan de zwemlessen bij Aqua Groningen gewoon door alleen niet op de reguliere tijden maar via een aangepast zomerrooster. 

Omdat wij rekening houden met eventuele vakanties en afwezigheid van u of van uw kind(eren), worden alle lessen van tevoren door u gereserveerd op dagen en tijden wanneer het u schikt. Voor het plannen van alle lessen kunt u gebruik maken van uw persoonlijke pagina waarbij u kunt inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Ga vervolgens naar "Lessen" en dan "Vakantierooster”.
 
Er wordt geen les gegeven op zaterdag (22 en 29 juli. 5, 12, 19 en 26 augustus en 2 september). Het is niet mogelijk om opgebouwde inhaallessen (het reguliere rooster) in het zomerrooster te plannen. Niet ingeplande zomerlessen kunnen niet in het reguliere rooster worden ingehaald. Deze lessen komen na de zomer te vervallen.

Voor vragen over de zomerperiode en de reserveringen kunt u ons altijd bereiken. Wij wensen iedereen een prettige en vooral sportieve vakantie met heel veel zwemplezier.

Het vakantierooster is per 26-06-2017 beschikbaar via de persoonlijke pagina!